Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mitt inlägg publicerat på hemsida

Alltså det här var roligt att se, att mitt inlägg om urinläckage publicerats på Allt för föräldrars hemsida :-) Det visar verkligen hur viktigt detta ämne är, att kanske det finns ett gäng kvinnor där ute som inte vågar prata om det, som inte söker hjälp för sina problem. Som faktiskt kanske får hjälp på vägen att göra något åt sitt problem genom att jag och flera skriver om det. Att vi berättar om att det inte är något att skämmas för. Och att ett så litet och enkelt ingrepp kan förändra och göra ens liv så mycket bättre.

Tack för publicering!IMG_2377

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *