Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

15 år

Den här lilla madamen fyller 15 år idag! 15 år! Helt sjukt vad tiden går fort. Min lilla bebis. Jag minns det som igår; vi var i Hudik, värkarna satte igång, hur vi satt i bilen på väg mot förlossningen och sa att när vi åker hem igen så är vi tre i familjen. Det var en stor dag i min och makens liv när vårt första barn föddes. Det var en söndag, första advent, det var riktigt mycket snö ute och där inne i förlossningssalen så kom så vår dotter, efter 17 timmars kämpande av mig :-) Vår dotter som vuxit upp och blivit den klokaste, finaste, smartaste och vackraste tjejen i världen. Älskar dig! <3 IMG_2325

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *