Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Mina favoriter!

Förutom armbandet vi fick i present innan julbordet i fredags så blev dessa produkter från goodiebagsen mina absoluta favoriter:

IMG_2276Handgjord keramik från Gerbera, en salladsskål. Passar bra in här hemma och älskar färgen. Och en härligt doftande body butter shaping kräm från Rosenserien :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *