Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Testagram November

Alltid lika spännande att öppna boxen som kommer varje månad från Testagram. Man vet liksom inte vad som finns inuti och jag och barnen är alltid lila förväntansfulla. Ni ser innehållet här nedanför och förstår nog att vi inte blev besvikna :-) Lilleman kastade sig direkt över Bubs Tomteskallar, mjuka skumgodisar med frukt-, knäck- och mustsmak :-).

Och det var riktigt bra timing att det fanns med produkter från Serla eftersom våra hushållsrullar tagit slut här hemma. Serla putsduk är riktigt bra, luddar inte och smutsiga ytor blir skinande rena. Även fast de främst är framtagna till att användas på glas/spegel i badrum så funkar putsduken överallt i lgh tycker jag.

Med i boxen fanns oxå sköljmedel från Softlan, Kockens ekologiska kanel (perfekt till julgröten eller kanske när jag bakar äppelkakor), Friggs organic majskakor med mjölkchoklad – såå goda! Gott mellanmål från Good’n’go och riktigt goda Crisp rye från Fazer – perfekt till frukost med en ostskiva på :-)TestagramS, box, prenumeration, blogg, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *