Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Årets julbord med det lilla extra!

Årets julbord i alla kategorier! I fredags så var vi ett gäng bloggande tjejer som var inbjudna till Sofies årliga julbord. Denna gång på O’Learys i Tolv Sthlm. Vi käkade julbordet där det verkligen fanns mycket att välja på (både för vegetarianer och ickeveg) och efterrättsbordet va Wow, det är liksom där jag fyller min tallrik, haha 😉 Jag menar, vem kan motstå alla dessa godsaker som tiramisu, godis, äppelkaka, chokladmousse, chokladkaka mm.

Innan maten fick vi alla en välkomstpresent som var ett ursnyggt personligt armband från Anilla. Efter julbordet var det dags för 5-kamp och det var en tuff men såklart mest rolig kamp med basket, golfsimulator, minigolf, shuffleboard och bowling. Basketen och bowlingen va mina favoritgrenar :-)IMG_2267IMG_2268Det var en kväll med mycket skratt och snack och innan vi gick hem fick vi två gigantiska påsar var fyllda av inslagna julklappar som Sofie fixat till oss alla. Riktigt lyxigt och här nedanför ser ni vad alla paket innehöll. Stort Tack för en riktigt bra kväll :-)IMG_2265IMG_2266

Innehållet i goodiebagsen kommer ifrån:

Depend, Kerstin Florian, Leksands Knäckebröd, Duni, M. Picaut, Klockargården, Nocco, Garnier, Gerbera, L’oreal, Rosenserien, Linas Glädjeyra, Seger, Panos Emporio.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *