Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Helgen!

Helgen som varit spenderade vi på Ikea och i gympahallen för Alex två basketmatcher. På Ikea köpte vi lite nytt hem, mattor, bord, stolar och smågrejs.

Basketmatcherna igår var grymt roliga att uppleva. Första matchen förlorade de med en ynka poäng, 32-31. Den andra matchen vann de med 47-8 :-) Och jag måste få skryta lite, men jösses vad duktig han är min son. En riktig målgörare.
IMG_2270

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *