Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Julbord ikväll!

Ikväll ska jag på årets första julbord, på O´learys  :-) Härliga Sofie står för inbjudan och vi är ett gäng tjejer som ska ses och käka gott, snacka och vem vet, kanske det även blir en aktivitet eller två 😉 Förra gången jag var på Sofies julbord så sjöng vi karaoke.. :-) Man vet liksom inte vad hon har i bakfickan för ikväll, spännande! Några av tjejerna har jag träffat förut, men det blir en del nya ansikten, vilket är roligt tycker jag. Berättar mer om den här kvällen senare :-)

O´learys

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *