Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

The Glass Castle

Jag förstår att ni väntar på lite läsning och bilder från min och min mans bröllopsresa 😉 Jag lovar, det kommer snart inlägg om det också. Det finns ett gäng bilder på Instagram att se så länge 😉

Ikväll blir det förhandsvisning av filmen The Glass Castle. Det är 4Good som bjuder in och jag går med min fina vän Mia :-) Filmen The Glass Castle har biopremiär på fredag 3/11, och är en drygt 2 timmar lång film i genren biografi. Ska bli intressant att se den, garanterat väldigt känslosam.

The Glass Castle

Lite om handlingen:

”En ung kvinna växer upp i en dysfunktionell familj som ständigt är på rymmen från polisen. I en fattig miljö uppfostras hon och hennes tre syskon av en alkoholiserad men kärleksfull och påhittig pappa som berättar magiska historier för att distrahera barnen från allt elände, och en självisk, svag och konstnärlig mamma. En känslomässig berättelse om Jeanette Walls uppväxt. Baserad på den gripande succéboken ”Glasslottet”.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *