Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Besviken av nya reglerna..

Ibland kan jag bli riktigt besviken och ja, det blev jag imorse. För oj så laddad jag varit inför imorse då biljetterna släpptes till Melodifestivalen 2018. Varje år sitter jag ju som ni vet med minst två telefoner och datorn, redo för att kunna köpa just de där platserna nästan längst framme vid scenen på genrepet matiné på finaldagen.

Men vad händer imorse, jo då har bland annat Live Nation ändrat både med barnpriser och lagt till VIP biljetter. Dvs det går inte längre att boka plats till barn under 11 år för 50 % om man vill sitta nere på parkett, utan nu är det endast rabatt om man väljer läktarplatser och vuxenpris för parkett. OCH de har valt att även på genrepen (inte bara finalen) ha VIP priser, så nu för att boka en plats framme vid scenen så kostar en biljett 1495kr. För EN biljett, på GENREPET. Jag förstår om de hade satt in dessa ändringar till riktiga finalen på kvällen, men att göra det på genrepen. Nu blir det ju plötsligt en klassfråga, ska jag inte längre kunna gå med mina barn på Mello och sitta på bra platser? Jag menar, typ 4500kr för mig och två av mina barn, det är ju inte klokt!! På ett genrep!

Jag bokade såklart inte de svindyra biljetterna, utan bara ”vanliga” parkettplatser, som då blev vuxenpris för oss alla. Nä lite tokigt tycker jag nog att det blev av den här ändringen, jag menar det är trots allt bara ett genrep…

melodifestivalen-2018

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *