Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Childmodel

Flera av er har säkert redan sett den här bilden på min Instagram :-) Men den tåls att visas igen, för han är ju så gullig min lilla kille. I söndags var han på en photoshoot för ett klädföretag, en första casting, och vi får veta i slutet på den här veckan ifall han går vidare. Isåfall så väntas en riktig fotografering med fix av hår, kläder etc. och ja, han vill verkligen detta, han tyckte att det var såå roligt att stå framför kameran sa han :-) Och det är ju faktiskt det allra viktigaste, att han själv tycker att det är skoj. photoshoot, childmodel, model, casting, fotohella, blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *