Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Åka bräda!

Nu skriver jag om min lilla Anton igen, men det är så mycket som händer nu i hans ålder och då vill jag uppdatera :-) När han fyllde 5 år i september så fick han en skateboard och en riktigt cool hjälm. Han övar och övar och blir bättre och bättre vilket är skoj att se. En av hans närmaste vänner flyttade till Portugal innan sommaren och den tjejen åker också skateboard, så nu övar han för planen är att vi, jag och han ska hälsa på dem i början av nästa år. Just nu så brevväxlar de och vi mammor skickar foton över messenger.

Häftigt att se när han åker bräda :-)

Skateboard

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *