Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Krig

Ikväll blir det galapremiär av filmen Krig.

Folkets Bio, Copenhagen Bombay Sverige och Wonderland Event bjuder in till detta. Filmen som är 1 timme och 24 minuter lång har biopremiär den 27/10 och den rekommenderas från 11 år. På plats kommer regissören och några av skådisarna vara och det kommer att bjudas på korv med bröd och biosnacks. Och eftersom galapremiären är i Vällingby så har de ordnat med busstransport dit och hem, perfekt ju :-) Ser fram emot i ikväll.

Handling:

”Mira och Omar härskar över var sin gård med strikta regler och lagar som håller konflikten i balans. I bostadsområdet finns skejtladan och allt handlar om vem som ska bestämma över den. Tills Malte flyttar dit.

Själv är han ganska nöjd med att sitta hemma men sina böcker och tennsoldater men hans mamma tycker att han behöver kompisar. Malte vet allt om historiska slag och spelteori och hamnar genast i centrum mellan de två gängen. Nu eskalerar bråket till en helt ny nivå. Men hur långt är Mira och Omar och de andra barnen beredda att gå? Är det verkligen krig de vill ha? Ett spännande äventyrsdrama om lek och blodigt allvar.”

Förhandsvisning, fotohella, blogg, biopremiär, folkets bio, wonderland event, event, Copenhagen Bombay Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *