Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

NU med Danny

Men alltså vilken otroligt imponerande och proffsig show jag och min vän M var på igår, Danny Saucedos succéshow NU på Hamburger Börs. Danny firar 10 år som artist och kör såklart alla bra låtar som Brinner i bröstet, Så som i himlen,  Amazing och många fler, men det är inte bara en show med hans låtar. Utan även mycket dans och storyn om hans liv, hans tankar, hans uppväxt, vilka som påverkat hans val i livet, kärleken till sin mamma. Och det är en show med coola effekter och illusioner på scenen. Så värd att se, så ni som inte sett den, se den!!

Showen sålde slut i våras och ja det var ett fullsatt Hamburger Börs med dansande, sjungandes och jublandes människor i publiken i går, och en salig blandning av alla olika åldrar. Och vilka platser vi fick på parkett, precis intill den runda lilla scenen som stod ute i publiken, så vi satt verkligen close-up!

Innan själva showen började kl 21 så käkade vi trerätters middag en våning upp, drack god öl och snicksnackade 🙂Danny Saucedo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *