Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Borg, en kväll med min son!

I söndags så tog jag med äldsta sonen för en mysig biokväll, och det kanske inte var den filmen han absolut ville se, men jag ville se Borg och han protesterade inte :-) Och han tyckte faktiskt att den var riktigt bra. Det låg liksom en spänning under hela filmen och den stora Wimbledonfinalen mellan Borg och McEnroe. Det är verkligen supermysigt att lyxa till det med en biokväll med bara ett av barnen ibland :-) Egentid är viktigt tror jag när man har flera barn. Både före och efter filmen så får man liksom tid att prata med varandra på riktigt, utan att bli avbryten av någon annan i familjen.

Filmen får höga betyg från både mig och sonen. Dels för att det var riktigt bra skådisar (Sverrir Gudnason som Björn Borg och Shia LaBeouf som John McEnroe) och dels för att de fått med den spännande storien om rivaliteten emellan dessa storheter inom tennis. Och att allt inte är en dans på rosor på väg mot toppen. Filmen är ca 1 timme och 45 minuter. Om ni inte redan sett den så se den!

Borg

Handling: ”Borg är en film om hur legender formades ur rivalitet, vänskap och glamour i en tid då allt var möjligt. En berättelse om en svensk ikons stora genombrott som skildrar åren då Björn Borg gjorde resan från Södertälje till världseliten, om hans största kamp som utkämpades 1980 i mötet med den amerikanska supertalangen John McEnroe och om hur deras rivalitet kom att engagera en hel värld.”

Bilden lånad från sf.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *