Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

I’m on Ibiza!

Det var några dagar sedan jag skrev, hade tänkt hinna skriva massor innan jag reste till Ibiza i torsdags morse, men jag hann inte 😉 Jag och min dotter Lovina har det toppen här i värmen och har varit i Eivissa (Ibiza stad), varit på privat guidad tur i Dalt Vila som är gamla stan. Bilat runt ön till olika stränder, sett solnedgången vid Es Vedra. Kollat in hippiemarknaden Las Dalias och ätit god mat. Oxå hunnit med lite häng vid poolområdet vid vårt hotell :-) Skriver mer detaljerat när vi kommit hem. Flyger på måndag morgon mot Stockholm. IMG_0053

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *