Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En busy dag!

Vilken heldag det blev igår, dagen började med exklusiv förhandsvisning av Descendants 2 med kidsen (mer om det sen). Sen direkt iväg med sönerna till tåget mot Uppsala för att möta upp min bror och pappa. Hängde med dem, käkade väldigt sen lunch. Sen tillbaka till Sthlm, handla på Coop, missade den tänkta t-banan och fick sen skynda oss för att hinna hem där en köpare till vår bil väntade. Sålde bilen. Kom in typ 20.15, käkade middag, va såå trött :-) Kollade ”Klassfesten” på tv och bara tog det lugnt resten av kvällen.IMG_9728

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *