Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

5 år!

IMG_9584 Vår lilla 5-åring. Som han har längtat till den här dagen :-) Men jösses, det känns ju som igår han var 1 år.

Älskade lilla unge som hade släktkalas igår med lunch, tårta (chokladkladdtårta som han ville ha) och massor av paket som innehöll bland annat Ninjago-mask, Ninjago-pyjamas, skateboard, cool skateboardhjälm + skydd, pyssel och mer. Vår Anton som vi sjöng för imorse med frukost på sängen och som fick det efterlängtade paketet med en liten gitarr som han önskat sig länge :-) Så jag gissar att det blir fullt ös nu här hemma med både sång och spelande. För han fick även elektroniska trumpinnar av sin gudmor 😉 Grattis finaste, coolaste, busigaste, mysigaste lilla killen. Älskar dig <3 IMG_9586

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons