Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Tårtkalas med släkten

Men va!! Är det måndag imorgon? Jag vill ha minst en ledig dag till, haha :-) För den här helgen har gått riktigt fort. Idag har vi haft släktkalas för lilla Anton som blir hela 5 år imorgon. En riktigt bra dag med mycket mat, fika och tårta. Och nu på kvällen kom några vänner över för middag och fika :-) Och jag gjorde en riktigt bra äppelkaka, det kommer bild och recept på den i annat inlägg 😉

Imorgon måndag kliver vi upp tidigt och sjunger för Anton som också får de sista presenterna innan det är dags för dagis. Vår lilla kille som nu börjar bli stor.

Imorgon em ska vi försöka sälja vår fina bil och imorgon kväll blir det riktig pepp och boost för mig och Mia på Mariatorget och 4goodkvällen The power of me :-)
IMG_9375

2 reaktioner på ”Tårtkalas med släkten

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons