Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Go, go, go!

Ja ni, jag kan säga att jag rekommenderar inte att dricka bubbel och öl kvällen innan ett lopp 😉 Eller att lägga sig sent!

Men så blev det, efter en toppenbra premiär på Cirkus igår där Tomas Ledin körde sin show så hann kl bli 01.30 innan jag kom i säng, oops! Vaknade med en lätt baksmälla-huvudvärk. Men det var bara att kliva upp imorse och ladda för Kistaloppet jag sprang med en kollega idag. Go, go, go liksom, haha :-) Som tur är hade vi anmält oss till 2 km Fun Run och inte 10 km. Loppet gick bra tycker jag, lyckades komma i mål på 9 min :-)

Efter loppet bjöds det på frukt och dryck. IMG_7004

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons