Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Glädje av dans!

Här är min lilla Anton och hans bäste vän L, en gång i veckan tränar de dans med Funkykidz. Och oj så roligt de tycker att det är :-) Anton vill gärna både sjunga och dansa som Danny Saucedo när han blir stor, eller i alla fall stå på en scen framför massor av människor. Min gulliga lilla kille, så härligt att se glädjen i hans ögon när han äntligen ska få dansa :-)

Det är en blandad tjej och killgrupp ålder 4-5 år, men de är faktiskt bara 3 killar, resten tjejer. Förra terminen dansade de disco, hiphop och bollywood. Nu kör de”Funkys dansresa”, de lär sig flera olika dansstilar från jordens alla hörn.

Dans, blogg, fotohella, tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons