Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 39 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, tankar, foton, resor, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Taggad för Outlander!

Jag är såå taggad inför ikväll då jag äntligen ska få se första avsnittet av nya säsongen av den fantastiska serien Outlander. Har ni sett den? Jösses, om inte, se den! Släpptes på Viaplay imorse kl 9. Man fastnar direkt av historien, av att följa Claire, Jamie och Frank. Jag har inte hunnit med att läsa alla böcker av Diana Gabaldon som serien utspelar sig ifrån, men jag gissar att de är minst lika bra som serien. Efter att ha sett säsong 1 och 2 så är jag så sugen på att åka till vackra Skottland, till highlands, se landskapet, stencirklar och platserna där serien utspelade sig.

Lite av handlingen från säsong 1-2: ”Den brittiska fältsköterskan Claire Randall separeras plötsligt från sin make och förflyttas 200 år till Skottland år 1743 av krafter hon inte kan förstå. Hon tvingas gifta sig med en fredlös högländare, förälskar sig och slits snart mellan två män från helt olika tidsåldrar. Och plötsligt står både hennes liv och hjärta på spel… Claire och Jamie kämpar mot tiden för att förhindra ett på förhand dömt uppror i de Skotska högländerna. De kastas in i den franska överklassen, en för dem helt ny värld och möter utmaningar som tär på deras relation.”

Kvällens avsnitt heter ”The Battle Joined”. Jag säger bara: Säsong 3, here I come :-)Viaplay, premiär, säsong 3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons