Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Såå jäkla glad!

Jag är såå glad och lättad. Det är nämligen så att vår lilla kille haft problem med sin mage ett bra tag, och ja som förälder blir men ju orolig. Så vi har varit till en superbra barnläkare nägra gånger nu och hon har klämt på magen, lyssnat, känt och det har tagits flera blodprover etc. Och imorse fick vi svar att alla prover såg bra ut, inga allergier alls :-) Och visst hade vi klarat av om det hade varit något, om det hade varit gluten så hade vi tagit bort det i maten/fikabröd tex. Men nu visade proverna att allt var finemang så vi pustade ut och gick därifrån med en lättnadskänsla. Vår lilla kille mår nu också mycket bättre i magen, det visade sig varit en förstoppning som spökat, men som vi nu med hjälp av ”tänka-på-vad-vi-äter” och Klyx fått ordning på sedan ett tag tillbaka :-)

IMG_8923

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons