Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Put your smile on!

Dagarna de går och går efter varandra, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag… And so on! Den här veckan har jag försökt att hålla humöret uppe trots att jag känner av en förkylning i kroppen som gör att jag egentligen bara vill vara hemma och kura ner mig i sängen och inte sitta på ett kontor.

Och visst är det sjukt vad tiden går snabbt, men det kanske har att göra med åldern? Vad vet jag. För dagarna går liksom i ett, det är jobba, hämta på dagis, Coop, laga mat, sova. Och lite städning förstås och träning för kidsen här och där.

Som alltid så känner jag att det finns så mycket mer, att jag vill få ut mer av livet. Jag vill gärna ha den där sommarstugan, den där utlandsresan, skriva den där boken, måla den där tavlan, fixa den där tatueringen, de där nya kläderna och ja varför inte en större lägenhet. Så jag behöver väl egentligen bara ett gäng miljoner in på mitt konto, haha 🙂 Jag älskar såklart mitt liv med min familj, de är det bästa jag har, men det är tiden som inte riktigt räcker till, och pengarna 😉

Men hepp, hepp, put your smile on så känns allt så mycket bättre, nu äre snart helg 🙂

blogg, fotohella, hejaff, allt för föräldrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *