Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Nutcup!

Vilken härligt bra box som kom från Testagram den här månaden :-) Massor av lovely produkter. Mina absoluta favoriter blev lakritsen från Fazer (älskar lakrits) och Nutcup från Candy People (såå god), en chokladbit med med jordnötssmör inuti.

Ytterligare en toppenbra och användbar produkt kom från Serla, handy sheets (en snygg svart dispenser med pappershanddukar och perfekt att ha på köksbordet), Tummen upp för den. Mer i boxen fanns Red Bull Simply Cola, Taco spice mix chicken och fish från Santa Maria, Majskakor med parmesan från Friggs och parfym från Weleda.

Glöm inte att kolla in Testagrams sida :-) TestagramS, nyheter, produkter, prenumeration, blogg, fotohella, hejaff, allt för föräldrar, tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *