Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Björn Borg på catwalken!

Alltså jag gillar verkligen att kolla in olika modevisningar. Det är liksom något speciellt och en annorlunda liveupplevelse. Och nu när Fashion Week har kommit igång på riktigt så passade det perfekt att tima in en show, ikväll var det dags för Runway á la Björn Borg – Versus Borg – See Now Buy Now, i Kungliga Tennishallen. Jag hade med mig Lovina, supermysigt med lite egentid med dotra :-).

Vi hade tänkt hinna med Fashion night i stan med, flera olika happenings och öppet till 21 i butikerna, men vi kom in till stan ca 21.30 efter modevisningen så vi åkte hem 🙂 Imorgon är det fredag och jag ska först jobba men sedan njuta av ett par lediga dagar 🙂Fashion Week, FWStockholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *