Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En kväll på Café Opera med Paradise Hotel

Ja ni, i måndags va jag och min fina vän Mia på Café Opera där det var premiärfest och förhandsvisning av första avsnittet från nya säsongen av Paradise Hotel (premiär 4/9 kl 22 på TV3). På plats var även årets deltagare och det bjöds på bubbel, snittar, solglasögon och det fanns en shotssnurra där man snurrade fram färg på den shot man skulle dricka, jag fick svartvinbär :-)

När avsnittet visades så jublades det högt bland deltagarna, säkert både kul och pinsamt att se sig själv på tv, haha 😉 Efter avsnittet så blev det mingel deluxe och musik. Alltså det var längesen jag hade så kul, jösses vad vi skrattade och (skålade) :-) Tack Wonderland Event för ett riktigt bra ordnat event (igen) :-)

På väg hem så blev vi såå hungriga och hittade en riktigt bra italiensk restaurang i Gamla Stan, blev både förrätt och varmrätt. Om jag var trött på jobbet igår?! Jodå, haha 😉 TV3, premiär, café opera, Wonderland event, vip

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *