Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Paradise Hotel nästa..

Nä jag ska inte vara med i Paradise Hotel, haha 😉 Ni kan va lugna. Men däremot ska jag på ett event, en förfest där vi ska smygtitta på premiäravsnittet, dricka bubbel och käka tilltugg ikväll. Och självklart mingel med årets deltagare :-) Inbjudan till detta står Wonderland Event för.

I årets säsong kommer flera gamla deltagare att göra comeback och första avsnittet visas 4/9 kl 22.00 på TV3, Viaplay och Viafree. Event, vip

2 reaktioner på ”Paradise Hotel nästa..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *