Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Bilar 3

I förmiddags åkte jag och barnen in till biograf Rigoletto för galapremiären av Bilar 3. Subito Event stod för inbjudan och hade ordnat det fint med dryck, popcorn, frukt, kexbars och choklad innan filmen började :-) Filmen som är den tredje om Blixten McQueen var bra tycker jag, och min yngsta son som verkligen gillar bilar tyckte den var toppen. En film absolut värd att se, så passa på när filmen har premiär på biografer nu på fredag den 1 september vetja. Den är 1 timme och 49 minuter lång och passar hela familjen, stora som små :-)

Och lite starstrucked blev jag allt när både Kjelle Bergqvist och Tommy Nilsson fanns på plats i biopubliken 😉 Ja en riktigt kändistät galapremiär var det.

Info från SF:s sida:
När den legendariske Blixten McQueen blir omkörd av en ny blixtsnabb generation racers befinner han sig helt plötsligt utestängd från den sport han älskar. För att komma tillbaka in i matchen får han hjälp av en ung och tävlingsinriktad racertekniker, Cruz Ramirez, som även hon har sin egen plan för att vinna. Blixten hämtar sin inspiration från den en gång så fenomenale Hudson Hornet och ett par oväntade svängar. Han bevisar att #95 fortfarande är att räkna med när det verkligen gäller!”
Cars 3, rigoletto, galapremiär, subito event, subito

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *