Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Party!

Feeest! Har varit på rolig fest hos fina Angela och hennes man. De fyller båda år i augusti så ikväll va det party :-) Nu är vi på väg hem jag å min man, liite lätt trötta efter en dag med först namngivning hos barnens kusin i Tierp, hem å byta om och iväg på fest.

Inte lätt att bli äldre, haha 😉IMG_8826

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *