Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kärlek!

15 år har vi varit förlovade, jösses, haha, redan?! Men det stämmer faktiskt, för 15 år sedan den 22/8 firade vi vår 6 månaders dag ihop med att förlova oss :-)

Men vi firar även 1 månad som gifta idag. Och det är en otroligt stark kärlek jag känner till min man. Och när han kom hem ikväll hade han köpt röda rosor till mig. So romantic! Jag minns tillbaka till vårt bröllop med en enorm värme och glädje :-) Det var en underbar dag och jag har fått frågan av en vän ”känns det annorlunda nu när ni är gifta?” Och ja det gör det tycker jag, vi är man och fru och jag känner på ett sätt en djupare kärlek till honom. Det känns stort att vara gift :-) Jag ler när jag tänker på honom, fast det gjorde jag innan vi var gifta med 😉

Love u Jon!IMG_8283

2 reaktioner på ”Kärlek!

  1. Wow! Vilket fantastiskt vackert foto :) trodde det var nåt från en 50-talsfilm först. Man ser verkligen kärleken er emellan, så fint, känner igen mig i den kärleken och lyckan, bara längtar tills jag och min älskling är gifta. Förstår verkligen vad du menar med att det känns stort! Och såå underbart med såpbubblorna runt er <3 :)

  2. Kärleken strålar som en aura runt ER och hela family.
    Många kramar från oss till Er alla , ”love is on the air”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *