Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tävling, Vinn framkallning av dina foton!

Nu är det dags att köra en tävling igen tycker jag :-) En passande tävling såhär efter sommaren. För det handlar nämligen om framkallning av foton.

Ni vet ju redan om att jag älskar att fota och efter bröllopet i somras så har jag såå många bilder som jag både vill framkalla och göra förstoringar av. Och det finns ju en djungel av olika sidor där man kan framkalla sina foton, så förstå vad glad jag blev när jag upptäckte en sida som har samlat ihop alla på en och samma sida. Tony heter han som driver sajten framkallabildergratis.nu, och där hittar man erbjudanden, rabatter och vilka som just nu har erbjudanden, tex gratis framkallning. Me like!

Varje dag fotar vi massvis med bilder, eller i alla fall jag, haha 😉 Fotografierna sparas digitalt och tyvärr glömmer vi ibland bort att göra något vettigt med bilderna som är unika och personliga. Jag själv tycker att det är charmigt att framkalla mina foton och sätta in i album, göra förstoringar och ibland en och annan fotobok.

Många föredrar som sagt att göra en bok av motiven så missa heller inte fotobok erbjudanden som man kan nyttja redan nu om man går i tankarna att samla alla foton på ett och samma ställe. Jag har själv gjort ett antal fotoböcker från resor som jag och familjen har gjort och i år kommer det bli en bok om vårt fina bröllop :-)

Vinst: Nu har en av er chansen att vinna framkallning av 500 bilder helt kostnadsfritt. Bra va?! Passa på att framkalla alla fina bilder som tagits i sommar, från någon högtid eller varför inte någon rolig och minnesvärd happening :-)

”En bild beskriver ju mer än tusen ord”.

Tävling: För att delta vill jag att ni beskriver kortfattat ert bästa sommarminne från i år.

Tävlingen avslutas den 24:e augusti då en  vinnare utses.

Vinnaren kontaktas via den email som lämnats ihop med kommentaren.

Lycka till! (här är ett fåtal av alla tusentals bilder som jag vill framkalla) 😉

IMG_8588

 

14 reaktioner på ”Tävling, Vinn framkallning av dina foton!

 1. dagen D då alla mina darlingar ,släkt,vänner träffades för att hylla kärleken ,det är mitt bästa sommarminne från i år ,underbart att få krama alla 😍😚😘😙💓💕💖💘💓

 2. åh jag har haft en sååå underbar sommar med min 1 åring. Har svårt att välja ett minne.. men skulle nog säga Theodors 1 årsdag, den var magisk!

 3. Mitt bästa sommarminne från i år är när jag sitter på gräsmattan hos mormor och morfar och tittar på när min dotter & hennes kusiner badar i en liten uppblåsbar pool. Tre tokglada, stojande nakenfisar under en klarblå himmel, vilken lycka!😍 Det minnet kommer att värma mej i vinter!☺️

 4. Bästa minnena från i sommar är nog alla lägerbålskvällar när Wilma va på läger 2 veckor! Stämningen med nästan 400 barn, allt spännande som händer och hur himla fantastiskt det var för dem!

 5. Jätte fina bilder från ert bröllop & suverän framkallningsmöjlighet! Mitt bästa sommarminne är när jag, min far och min morfar är samlade tillsammans. Att kunna ta del av tre generation går inte att beskrivas utan bara upplevas.

 6. Å.. klart man är med! Fotar själv massor :-) Bästa sommarminnet… hm.. tänker direkt nu på lyckan jag såg i mitt barnbarns ögon när hon fick sin alldeles egna rutschkana :)

 7. När jag och maken ”plussade” på stickan mitt under vår kärleksresa på kreta i somras. Tog ett fantastiskt fint foto med havet som bakgrund. Det fotot ska vi använda bär vi gör det offentligt, att vårt barn ska få ett litet syskon.
  💜

 8. Resan till gubbens barndom
  Han börjar bli dement. På släktgården visste han dock direkt var han var, en titt ut över dalen på morgonen räckte. Skolhuset väckte minnen, farfars hus, badsjön och berget med skidbacken. Han åt sina favoriträtter: surströmming, pitepalt, lax och jag fick plocka en massa hjortron som vi ännu njuter av.

 9. Vilken härlig tävling!
  Midsommar afton firade jag i New York och träffade då min kärlek som jag inte sett på 3 år. Vilken känsla! Och efter alla dessa år i från varandra- finns det kärlek mellan oss. Det är magi det :)

 10. Bästa sommarminnet är när vi landade på Menorca på vår första solsemester tillsammans och hela familjen tog ett dopp i poolen mitt i natten !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *