Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

London, here I come!

Hej hopp,

Ja nu tidigt på morgonen så drar jag med jobbet på kick-off till London. Känns fantastic. Idag ska vi förutom att checka in på hotellet, bland annat åka Rib-båt på Themsen, käka god mat och få fri tid för shopping. Imorgon blir det busstransport till Windsor Castle och där väntar olika aktiviteter på dagen och sedan en bankett på kvällen. Jag uppdaterar med bilder på Instagram under dessa dagar och skriver mer här sen när jag är hemma igen,

Kram

London

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *