Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En vecka till fjälls!

Förutom det största denna sommar som var att gifta oss så åkte vi med barnen till Höglekardalen (Bydalsfjällen) veckan efter bröllopet. Såå skönt att bara vara med kidsen i fjällen. Helt underbart med vandring, vackra vyer och familjemys.

Detta är också något jag kommer skriva mer om när tid finns. Vill visa den första bilden jag tog, på vägen dit, när vi såg de vackra bergen och vi stannade bilen för att fota :-) Lycka!

För mer bilder, kolla in min Instagram ”fotohella” så länge :-) IMG_6070

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *