Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En dag av kärlek

Ja ni, det är så mycket jag vill berätta om mitt bröllop så jag vet inte riktigt vart jag ska börja 😉 Men helt klart så var det en av de bästa och lyckligaste dagarna i mitt liv. En dag full av kärlek, glädje och lycka. En dag då jag blev fru Bergman. En dag med barnen, släkt och vänner, god mat och dryck, livemusik och solsken.

Och här kommer min absoluta favoritbild från dagen :-) IMG_7048

Fredrica heter fotografen som fotade oss före vigseln, under vigseln och efter :-) En underbar tjej med stor talang. Jag kommer att skriva mycket mer om vår dag när jag fått alla bilder, dels av fotografen men också från de gäster som fotade under dagen och kvällen. Här kommer två till bilder som jag verkligen gillar :-)

IMG_7203

IMG_7049

En reaktion på ”En dag av kärlek

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *