Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Våra vigselringar!

Alltså förstår ni, jag är nu en gift kvinna, fru Bergman :-) Och jag är lyckligast i världen. Jag kommer såklart att berätta allt om bröllopet så snart jag kan, men just nu tar vi det lugnt och semestrar med barnen. Men ni som följer mig på Instagram (fotohella) har kunnat se flera bilder från i lördags :-) Här ser ni en fin bild på våra vigselringar i silver, vi älskar dem.

Foto: Fredrica JonssonIMG_7475

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *