Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Tre dagar kvar!!

Men nu ni, nu är det bara 3 dagar kvar och det börjar kännas av. Snart är jag fru Bergman! Natten som va vaknade jag vid halv fyra och kände mig otroligt nervös i kroppen. Och de här dagarna har det varit fullt ös med att bland annat shoppa det sista, provsminka mig och Lovina och idag så sattes partytälten upp. Inte riktigt som vi hade planerat så nu behöver vi göra om bordsplaceringen.. Men, men 😉

Nu är jag trött som bara den och ska sova. Imorgon är det besök på Systemet, betalning av maten till bröllopsfesten, lite inköp av kläder och alkoholfri dryck som gäller 🙂 Och fix med grejs till dukning.

Och det hade varit väldans trevligt med sol och typ 25 grader varmt på lördag 🙂 IMG_6690

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *