Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

En nervöst pirrig känsla!

Det är 6 dagar kvar till mitt och sambons bröllop, och det börjar bli nervöst. Eller rättare sagt så känns det otroligt overkligt! Är det verkligen jag som ska gifta mig? Känns nästan som att jag planerat detta för någon annan!

Imorse vaknade jag med en nervöst pirrig  känsla i kroppen. Hur fan ska vi få ihop allt?! Men jag försöker lugna mig själv genom att säga att det blir bra hur det än blir. Jag kommer att gifta mig med världens bästa, snällaste och snyggaste man jag någonsin träffat. He is the one, ingen tvekan på den :-) Som jag älskar min Jon.

Sedan får vi göra det bästa vi kan av festen, det kan va något vi missat att tänka på, men då får det vara så. Jag önskar i alla fall att det blir en bröllopsfest med mycket skratt, dans och sol på himlen :-)

Till veckan nu så väntar träff med både prästen och fotografen. Och allt annat fix inför vår stora dag!IMG_6668

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *