Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hon tillåter mig äntligen att få fixa…

Förstår ni att min dotter snart är 15 år, och det är först nu som jag får hålla på att fixa med henens hår. Hon har liksom aldrig gillat det innan. Hon har långt och tjockt hår som är en dröm att göra frisyrer på. Nu är ju jag inte världsbäst på frisyrer, men här har jag försökt mig på en upp-och-nervänd inbakad fläta plus en tofs :-) Nästa fläta blir nog snyggare :-)

Håruppsättning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *