Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Månadens box med nyheter!

Men hörni, jag har mitt i allt bröllopsplanerare glömt bort att visa er månades Box från Testagram. Här kommer ett litet kollage med bilder på produkterna, och på min lilla Anton som absolut ville va med på bilderna, hehe :-) I denna Box fanns produkter från Evian, Risenta, Santa Maria, Grumme och Shake 50 (proteindryck) och favoriten hos mig blev städservetterna från Grumme. Perfekt till badrummet som ju blir rätt sunkigt efter ett tag, eftersom vi är fem i familjen som duschar, kammar hår etc. Hygienisk å smidig städning på toan 😉 Städservetterna är gjorda av 100% förnybar cellulosa, som bryts ner lika snabbt som ett bananskal. Tummen upp på den.IMG_6498

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *