Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Klänningen är min!

Idag hämtade jag min brudklänning, så jäkla fin och vacker den är. Den har behövts sys in vid flera tillfällen, totalt tror jag 14 cm runt om liksom. Eftersom det från början fanns en stl 38 och stl 44 i butiken och det är lättare att sy in en klänning än att lägga ut så valde vi stl 44, eftersom jag va en stl 40:ia, men jag har ju tränat lite och framförallt hållit en bra kost så jag har gått ner både i vikt och i omkrets så så här i efterhand hade 38:an suttit som ett smäck tror jag.

Men nu blev ju även denna klänning helt som jag ville. Jag älskar den och det ska bli underbart att få bära den om 9 dagar när jag gifter mig och att äntligen få visa den för min man, för familjen och för er här i bloggen :-)

Ett gäng tusenlappar fattigare, men så värt det för att få bära just den här klänningen!IMG_6642

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *