Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vi som älskar 90-talet festivalen!

Ja vad ska man säga om den här festivalen Vi som älskar 90-talet som jag va på i lördags? Jo, den var helt jäkla underbar!! Vilken nostalgi, vilekn energi, vilken lycka. Jag dansade och sjöng konstant i 10,5 timmar (med en kort toapaus och köpa churros-paus) Annars så stod jag längst fram och såg alla gamla favoriter gå upp på scen efter varandra. Captain Hollywood, Rob n´Raz, Snap, Culture Beat, Haddaway, Pandora, Basic Element, 2 Unlimited, E-type och många fler.

Det va nästan magiskt att se E-type, han avslutade hela festivalen med bravur. Och ja jag fick både sjunga i hans mikrofon och han valde ut några i publiken som han gav ett varsitt vinglas till och ja, jag fick ett, hehe 🙂 Förstår ni hur det känns i kroppen efter att ha dansat i 10,5 timme? Haha jo i söndags hade jag ”lätt” ont i nacken, ryggslutet och träningsvärk i armar och ben. Men det var det såklart värt. Jag kommer absolut gå nästa år igen om festivalen kommer tillbaka. Vi hade tur med vädret nästan hela dagen/kvällen, det började regna en kort stund, men jag hade tagit med regnjackan.

Jag hade VIP biljett men va knappt i VIP området, för jag ville ju stå allra längst fram 🙂 Jag passade dock på att gå på toaletten där en gång för de hade riktiga toaletter och inga bajamajor som fanns ute på övriga området. Och på väg tillbaka till min plats längst fram så köpte jag med churros och en vattenflaska. Så ja, det va det jag åt till middag. Hade liksom ingen tid sen att ”lämna” min plats.

Så summa summarum, en riktigt bra festival med energi. De bästa på scen va nog Culture Beat, E-type och Dr. Alban vs Haddaway.FestivalFestival, 2017, Zinkensdamms IP, e-typeIMG_6553

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *