Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Basic Element in action

En till bild från festivalen i lördags, detta är Basic Elements avslutning på deras spelning :-) De har ju också ett gäng hits från förr som The promise man och The ride, och tjejen i gruppen nu är Linda (Rosing) Thelenius (va med i Big Brother 2003). Jag hade missat helt att hon sjöng i gruppen. Men hon gjorde det bra.IMG_6549

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *