Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hotell i Göteborg

Men hörni, ja jag har semester nu och uppdaterar inte varje dag här i bloggen, men kom precis nyss på att jag glömt att berätta om hotellet vi bodde på i Göteborg, när vi var på Liseberg förra helgen. 4-stjärniga Elite Park Avenue Hotel som ligger precis mitt på huvudgatan avenyn och endast 800 m från Liseberg var ett perfekt hotell att bo på. Vi hade en juniorsvit, som verkligen kändes lyxig. Ett sovrum, ett vardagsrum, badrum med badkar, rummet va nästan 40 kvm stort och vi fyra fick plats utan problem. Vi bodde högt upp också och hade finfin utsikt över Liseberg :-)

Och frukosten på morgonen, mums säger jag bara. Finns det något godare än hotellfrukost?! Nä det gör det inte, hehe :-)

Nu hann vi inte utforska hotellet mer än bara rummet och frukostmatsalen eftersom vi va på Liseberg till 23 på kvällen och gick tillbaka dit efter frukosten igen. För det var ju Liseberg som va fokus för denna resa, men vi har redan planer på att åka dit nästa år igen och då kan jag absolut tänka mig att bo på detta hotell igen.IMG_5649Hotell Göteborg, tips, Elite Hotels

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *