Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

A lovely day!

Igår gjorde vi ett försök att ta oss till utomhuspoolerna som finns här i området, men vi hann knappt dit innan himlen öppnade sig och det kom ett härligt och uppfriskande hällregn, haha 😉 Vi tog skydd under ett stort träd men blev dyngsura i alla fall, så vi gick med snabba steg hem och det blev film eftermiddag istället. Men imorse när vi vaknade så strålade solen och vi gick till poolen efter frukost och hängde kvar där till typ 16.30. Såå underbar dag i solen och poolen. Och sönerna hade skoj för båda hade kompisar som va där. Dottern myste mest i solstolen iklädd jacka, för hon vill inte få märken efter gipset..

Så idag kändes det som att semestern börjat, eller ja det gjorde den ju i lördags när jag var på 90-tals festivalen. Mer om den imorgon :-)IMG_6554

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *