Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Våra vigselringar!

Idag kom de, våra vigselringar. Och de är såå fina :-) Men vi kommer att ha svårt att ta av oss förlovningsringarna, för vi gillar verkligen dem. Varför vi byter helt är för att våra förlovningsringar är så breda så det får inte plats med en till, och eftersom jag får en ny vigselring så tänkte vi att det blir bäst om J också får en ny, som liknar min, fast lite bredare. Eftersom vi går in i en ny fas i livet genom bröllopet, så vill vi inte att han ska ha en gammal ring och jag en ny. Kanske knäppt tänkt, men så funkar vi :-)

Det enda kruxet är att de är för stora, och vi kommer tyvärr inte hinna skicka tillbaka dem innan bröllopet, så vi pratade med företaget idag och de sa att vi kunde skicka tillbaka dem efter bröllopet, så fixar de mindre storlekar. Bra service, tummen upp på den :-)

Ringarna är i silver och bild kommer såklart på dem, men efter bröllopet :-) Jag är inte nervös än, men det kommer väl. 2,5 vecka kvar nu.. På torsdag är det dags att testa klänningen igen.IMG_5152

2 reaktioner på ”Våra vigselringar!

  1. Hej vännen å ja, det känns fantastiskt att bröllopet bara är 2 veckor bort :-) Eventet va toppen, tre år yngre va min hud, tummen upp på den :-) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *