Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Några favoriter från matkassen

Det här med att beställa hem matkasse är verkligen vår grej. Och när vi är nöjda med något så skriver jag mer än gärna om det. Och nu är det ett sånt tillfälle. Jag vill också visa upp en del av de maträtter som vi gjort från recept ur barnkassen från Mathem. Min absoluta favorit är bilden längst upp till höger och längst ner till höger – Chicken Tikka med ingefärsrostade haricots verts och så Ostgratinerad lax med spaghetti. Gudomligt gott skulle jag vilja säga :-) Matkasse, barnkasse

Som jag nämnt tidigare så bjussar ju Mathem på glass (juni-augusti) när du beställer från deras sida, det behöver inte vara att du beställer en färdig matkasse, men man kan kolla igenom veckans matkasse recept tex och smidigt nog så läggs alla ingredienser du behöver i kassan. Man behöver inte sitta och klicka runt och leta i evigheter, utan sparar en massa tid. Tokbra ju :-) Så kolla in deras sida vetja. Vi använder även Mathem på jobbet, då främst till att beställa yoghurt, bröd, pålägg etc till kylen/skafferiet så att det finns att äta till alla hungriga konsulter som jobbar :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *