Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Glass i stora lass!

Ni har väl inte missat att Mathem bjussar på glass :-) Läs mer om hur du gör för att ta del av deras goda erbjudande som de kör nu :-) Vi valde familjens favorit gammeldags vaniljglass när vi beställde vår mat från Mathem senast, passar utmärkt till jordgubbar och det fina vädret som då coh då dyker upp 😉 Gratis glass, glass, GB, vi bjuder på glass, gåva, tips

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *