Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Massor på ingång!

Ja ni, torsdag idag och snart fredag :-)

Jag har ett gäng inlägg som kommer inom kort, både om ”resor som vi bokat in”, ”bröllopsplaneringen”, ”chokladprovningen” jag var på igår, ”Mathem som ger bort glass i sommar”, ”Smaka på Stockholm”, ”när är det egentligen läge att gå till vårdcentralen med sjuka barn”, ”besöket i gynstolen imorse” och ja vi kanske blir med hund :-) Så ja, så fort jag hinner ska jag sätta mig och skriva :-)

IMG_4008

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *