Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Comosjön nästa!

Om jag längtar till vår honeymoon? Jaaa, hur mycket som helst, det ska bli grymt att få åka med min man till Comosjön i norra Italien. Och nu är både hotell och flygbiljetter bokade. Det blir inte förrens i oktober, men i alla fall. Fatta vilken resa att se fram emot, jag som älskar Italien :-) Och eftersom det ligger så pass nära den schweiziska gränsen så vem vet, vi hinner kanske dit med.

Det ska bli spännande att utforska området kring Como, som kanske en båttur över till  Varenna, kolla in parker och borgen Castello di Vezio. Och jag är förtjust i att kika på gamla och vackra kyrkor så Basilica di San Pietro al Monte får nog ett besök av oss :-) Men framförallt bara ta det lugnt, andas och bara vara vi två.

Den här bilden är från det hotell vi ska bo på 😉 Beautiful eller hur?

Bröllopsresa, Comosjön, planering, resa, travel, honeymoon

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *