Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Testagrambox i maj :-)

Jag hoppas att ni inte tycker att jag tjatar om dessa boxar från Testagram, utan jag hoppas att ni uppskattar bilder på alla härliga produktnyheter. Det är verkligen något som vi i familjen uppskattar i alla fall. Och Testagram lyckas månad efter månad att imponera på oss med variation av nyheter i boxen. Som ni kan se på bilden så var jag rätt snabb på att öppna påsen med chokladdragerade kaffebönor, inte helt fel hörrni :-) Spännande nyheter från Santa Maria i form av en kryddblandning, en smokey pepper burger dressing och en snabbinläggning för gurka och lök. Risenta bidrog med en ekologisk granola i den här boxen, en granola med dadel och fikon. Och så har vi Niveas produkter, en oil in lotion och en sun kids caring roll-on. Vilken av alla produkter tror ni blev just min favorit?

Läs mer om min favorit i nästa inlägg :-)TestagramS, nyheter, nyhet, produkter, prenumeration

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *